Rosa Rodriguez

Junior Tattoo artist, PMU/Beauty Artist, Piercer
rosa

Hallo allemaal,

De meeste kennen mij al van de nagelsalon  Nails & Beauty by Rosa en als vrouw van Ben Kuis. ik ben van origin half Spaans en half Portugees. ik woon al 34 jaar in Nederland. waarvan 13 jaar met Ben. Mijn volledige naam: Rosa Maria Kuis-Estrella Rodriguez (hele mond vol)
Dus ik heb mijn naam maar ingekort anders zou het echter te veel zijn.

De meeste kennen mij als Rosa van de nagels op de korvel.
Maar ook van mijn man Ben. Toen ik Ben leerde kennen was ik erg actief in mijn nagelsalon en ik was alleenstaande moeder. Nagelen was mijn passie en ik deed het full time. Ik heb zo veel trainingen gehad in binnen en buitenland dat ik ook daarin les ben gaan geven. Maar soms wil je toch meer en je gaat op zoek naar diversiteit. dus na 24 jaar nagelen wilde ik iets nieuws proberen en zodoende leerde mijn man mij de kneepjes van het tattoo vak. Al snel ging ik het ombuigen zodat ik het nog mooier kon combineren met de nagelstudio. Ik koos om PMU (permanente make-up) erbij te doen en nam verschillende trainingen in. Ik ben terecht gekomen bij een van de Top PMU Docente in Nederland en zij leerde mij ontzettend veel. Mijn aandacht ging al snel naar de eyeliner permanente make up. ik een korte tijd leerde ik alle technieken; traditionele eyeliner, infralash, met baby wing, design wing en de shaded eyeliner.
Echt geweldige behandelingen die je oogopslag kunnen veranderen. Ik naast de Eyeliners ook powderbrows, lipblush en andere behandelingen.
Dit zijn ook geweldige behandelingen waar ik ook absoluut achter sta.

doordat pmu de overhand begon te krijgen besloot ik los van de tattoo shop een mooie ruimte in te richten waar elk vrouw zich prettig voelt. Een beautysalon (VIP Lounge) die meer bied dan enkel pmu. En met meer bedoel ik dan ook meer zoals:

wimperextentions, Henna, lash lift, brow lamination, facials, waxing, fine line tattoos en vooral permanente make up.
ik raad je dan ook echt aan om mijn content te bekijken op facebook of instagram daar vind je veel van mijn werk. Op insta vind je ook werk uit de nagelstudio. Maar ga direct naar mijn pagina’s door op onderstaande logos te klikken.

En heb je vragen? dan mag je mij altijd een bericht sturen.

ik hoor snel je te zien in mijn VIP beauty lounge.

Instagram